Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Νέα ήττα για την ομάδα μας στην Παραμυθιά


Νέα ήττα για την ομάδα μας ,σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς με 73-58. Η ομάδα μας που πήγε στην Παραμυθιά με 5 απουσίες δεν έβρισκε τον στόχο στο 1ο δεκάλεπτο και έτσι με ένα καλάθι και 2 βολές πέτυχε μόλις 4 πόντους(!). Το ίδιο συνέβη και στο 2ο δεκάλεπτο αν και υπήρχε μία μικρή βελτίωση. Ειδικότερα, στο 1ο ημίχρονο η ομάδα πέτυχε μόνο 14 πόντους μία επίδοση που δεν αφήνει περιθώριο για σχόλια. Αυτό προήλθε κυρίως από το ότι η ομάδα μας είχε "σπάσει" το στεφάνι με τα 4/30 σουτ στο 1ο μισό. Έτσι, πήγε στα αποδυτήρια όντας πίσω με 28-14. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι βελτιώνοντας τις επιθετικές της επιλογές και βρίσκοντας κάποια ελεύθερα σουτ τριών πόντων ,κυρίως με τον Αναγνωστάκη , που ήταν ο κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι. Όμως, όσο και αν προσπαθούσε η Α.Ε.Δ.Π. να μειώσει στο σκορ , η έλλειψη ενός ψηλού παίχτη κάτω από το στεφάνι μας φάνηκε καθώς η ομάδα της Παραμυθιάς πέτυχε πολλά καλάθια με τους 2 "ψηλούς" της παίκτες. Η ομάδα της Παραμυθιάς προσπάθησε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέους παίκτες στο τέλος του αγώνα , κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας μείωνοντας μια διαφορά 19 πόντων σε 8 σε χρονικό διάστημα ενός μόνο λεπτού. Όμως , ο προπονητής της τοπικής ομάδας κάλεσε time-out και έριξε πάλι στο παρκέ τους "βασικούς" παίκτες έτσι ώστε να έλθει το τελικό σκόρ

Κ.Α.Ε. Παραμυθιά(Σιαπάτης) : Λάτσος 9 , Κάτσιος 5(1) , Μάστορας 1 , Γκατζιάς 4(1) , Μπισδάκης 10(3) , Τζιάτζιας , Γαλανόπουλος 2 , Αναστασίου 6 , Λώλος 14 , Σίσιος 22 , Μπάμπας.

Α.Ε.Δ.Π. Άρτας (Μπίστας): Αναγνωστάκης 23(6), Μάνθας 8 ,Μπιστιντζιάνος 6(2) , Μπαλαούρας , Τρίμπος , Μαργώνης 14 , Τσουμάνης , Φορτωτήρας , Μπουραντάς , Γείτονας 2 , Παπαχρήστου 5(1) , Μπρανίκας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 12-4 , 28-14 , 54-31 , 73-58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου