Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Νικητής στον 2ο ημιτελικό ο Α.Γ.Σ.Ι.

Αν κάποιος έβλεπε μόνο το 1ο δεκάλεπτο θα έλεγε πως ο Α.Γ.Σ.Ι. θα έκανε περίπατο, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα και κατόρθωσε να προηγηθεί με 20 - 4 (!) και βρέθηκε να προηγείται με το τέλος του 1ου δεκαλέπτου 21-10. Το σκηνικό άλλαξε στην 2η περίοδο , με τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου να βρίσκει λύσεις σε άμυνα και επίθεση κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω με 8 πόντους.
Ο Α.Γ.Σ.Ι. , που σε κάποια σημεία του παιχνιδιού έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ , κατάφερε να ανεβάσει πάλι την διαφορά μέχρι και στους 14 πόντους , έχοντας τον Θώδη και τον Θωμα'ί' σε μεγάλη μέρα.
Ο Π.Α.Σ. Ναυπάκτου ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλ' αυτά , οι παίκτες του κ. Σπύρου Σταυρόπουλου έδειξαν πως δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν το παιχνίδι. Με Κονίδα και Παναγιωτόπουλο να φθάνουν σε υψηλή απόδοση κατόρθωσε να πλησιάσει 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στον 1 πόντο και να έχει την κατοχή της μπάλας. Ένα λάθος στην επίθεση και 2 πόντοι του Α.Γ.Σ.Ι. από τις βολές , έκαναν το 70-67. Ο Κονίδας αστόχησε σε 2 βολές 1.8'' πριν το τέλος και έτσι ο Α.Γ.Σ.Ι. προκρίθηκε στον τελικό , όπου θα αντιμετωπίσει τον Φαίακα.
Από τον Α.Γ.Σ.Ι. διακρίθηκαν οι Θωμα'ί' και Θώδης , ενώ από τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου οι Κονίδας και Παναγιωτόπουλος.

ΔΕΛΑΕΠΤΑ: 21-10, 39 - 31 , 58-44, 70 - 67

Α.Γ.Σ.Ι. ( Τσουκανέλης ) : Παπατσίμπας , Παπαδόπουλος , Αναγνωστάκης 7(1) , Σπυρίκος 2 , Πλιάκος 6, Στεφάνου , Θωμα'ί' 19(1) , Γέπης 6(1) , Αλεξίου , Παπαδόπουλος , Σιαραβας , Θώδης 30

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου ( Σταυρόπουλος): Φουτζουλας , Φρέγγου 2 , Κονίδας 29(3) , Παναγιωτόπουλος 19 , Νικολακόπουλος 4 , Τσάτσος 2 , Ντζουμάνης 2 , Θώδης , Καραγιώργος , Φαφουτάκης 9 .

1 σχόλιο: