Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Ήττα και αποκλεισμός στην Ναύπακτο

Ήττα και αποκλεισμός για την ομάδα μας στην φάση των ''8'' του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.
Η ομάδα της Ναυπάκτου ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και κατόρθωσε να προηγηθεί στο τέλος της 1ης περιόδου με 19-12. Το σκηνικό άλλαξε στην 2η περίοδο και η ομάδα μας παίζοντας καλή άμυνα και βρίσκοντας καλές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 28-29.
Με την έναρξη της 3ης περιόδου ο ΠΑΣ πάτησε γκάζι και σε συνδυασμό με το ''black out'' της Α.Ε.Δ.Π. κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα 5 πόντων. Τέλος, μέχρι και 5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο ΠΑΣ βρισκόταν μπροστά με 9 πόντους. Η ομάδα μας πίεσε και 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με ένα καλάθι και φάουλ του Γείτονα μείωσε σε 51-50. Ο προπονητής του ΠΑΣ κάλεσε time out . Η μπάλα πήγε στον Κονίδα ο οποίος κατάφερε να ροκανίσει τον χρόνο και δέχθηκε φάουλ στα 5 δευτερόλεπτα. Αυτός ευστόχησε στην πρώτη βολή και αστοχώντας στην 2η , η Α.Ε.Δ.Π. πήρε το ριμπάουντ, προσπάθησε να τρέξει και αστοχώντας στο lay up, η ομάδα της Ναυπάκτου κέρδισε το παιχνίδι.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι Γείτονας ,Κεφάλας και Παπαχρήστου, ενώ από την ομάδα του ΠΑΣ οι Κονίδας και Παναγιωτόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ήταν πολύ άστοχη στις βολές με μόλις 16/30.
Πρέπει να δωθούν συχγαρητήρια στην ομάδα της Ναυπάκτου για την νίκη και την πρόκριση στο final 4. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη ομάδα του ΠΑΣ για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 19-12, 28-29, 40-35 , 52 -50

Α.Ε.Δ.Π. Άρτας (Μπίστας): Χήρας , Μάνθας 6 , Γώγος 7 , Γεωργόπουλος , Τρίμπος, Ρέντζος , Κεφάλας 13 , Σκούφος , Κωνσταντινίδης , Γείτονας 16 , Παπαχρήστου 8(2) , Καραγιάννης.

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου(Σωτηρόπουλος) :Φρέγγου 1 , Παναγιώτου , Κονίδας 16(2) , Παναγιωτόπουλος 16(1) , Νικολακόπουλος 3(1) , Τσάτσος 8 , Ντζουμάνης 6 , Θώδης , Καραγιώργος , Φαφουτάκης 2.

Στους άλλους αγώνες είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Φαίακας - Αμφιλοχία 93 - 41
Α.Γ.Σ.Ι. - Πήγασος 88 - 31
Γ.Ε.Α. - Άτλας 58 - 62

Συνεπώς το final 4 θα έχει ως εξής:
Άτλας - Π.Α.Σ. Ναυπάκτου
Α.Γ.Σ.Ι. - Φαίακας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Απριλίου σε ουδέτερη έδρα.

6 σχόλια:

  1. krima krima paidia....den peirazei omws..kanate mia kalh xronia..axizete mono sugxarhthria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sigxaritiria sthn naypaukto...alla aksizei ena bravo kai h omada ths artas...bravo se oles ths omades!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i astoxia stis voles,kapoia lathi alla kia i atihia mas kanane na apoklistoume.pisteuo imastan kaliteroi kai axizame tin prokrisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den peirazei paidia pame parakatw!!!!Twra na doume ti 8a ginei tou xronou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kirios i astoxia stis voles kai to blackout sto 3 dekalepto pistevo oti mas ekanan na xasume to paixnidi.Pantos paiksame kala.Sinxaritiria sti nafpakto kai kali sinexia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή